Platforma online de informare de tratamente DDD Bucuresti

PLATFORMA ONLINE INFORMARE TRATAMENTE DDD BUCUREȘTI

  Pe această pagină puteți consulta stadiul executării tratamentelor de deratizare și dezinsecție la blocurile și în parcurile/locurile de agrement din capitală, tratamente aplicate gratuit și decontate din bugetul Primăriei Municipiului București.

  Prin completarea adresei sau denumirii locatiei, veți primi informații referitoare la numărul de tratamente incluse în Programul Unitar de Actiune 2024 pentru un anume obiectiv, data executării tratamentelor aplicate și intervalul de timp pentru tratamentele planificate a fi aplicate.

  Alegeți categoria de obiective pentru care doriți să faceți consultarea (asociație de proprietari sau parcuri/locuri de agrement), selectati locatia si tipul de tratament, introduceți adresa sau denumirea, după caz, și porniți căutarea.

IMPORTANT!

  • Tratamentele DDD incluse in Programul Unitar de Actiune 2024 pentru Asociatiile de proprietari/locatari din municipiul Bucuresti se efectueaza doar la blocurile ale caror Asociatii de proprietari/locatari sunt inscrise in baza de date ADIDDDB. Verificati aici daca Asociatia de proprietari/locatari este inclusa in baza de date ADIDDDB.
  • Rezultatele prezentate pot include o intarziere de maximum 30 de zile fata de data efectuarii tratamentelor in teren.